Menu

Bemutatkozás

Zentai Rudolf

Zentai Rudolf vagyok, tervezőgrafikus, a ZEN kreatív megálmodója.

Budapesten élek és dolgozok a médiaiparban közel húsz éve. Alkalmazottként voltam grafikus kiadónál, kreatív vezető reklámügynökségnél, valamint operátor nyomdában. Ennek köszönhetően kiterjedt ismeretekkel rendelkezem a szakmában, valamint segíteni tudok az ötlet megszületésétől, a tervezésen át, a kivitelezés utolsó fázisáig.

2019 óta egyéni vállalkozóként, partnerek bevonásával dolgozom. Így a hagyományos reklámeszközök nyomdai és dekorációs kivitelezése mellett az online marketingben is segíteni tudok.

Fő területeim a reklámgrafika, az arculattervezés és a dekorációk tervezése.

Célom,

hogy a hazai vállalkozásoknak segítsek az igényes megjelenésben, ami felkelti vagy fenntartja célközönségük érdeklődését.


Az emberek jobban megbíznak és vonzónak találják azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amik megjelenésükben is igényesek. Ezért a tervezés során az egyediségre és a minőségre törekszem. Kedvelem az egyszerű, kidolgozott részleteket és az egyértelmű, őszinte kommunikációt.


Vélemények:

"Precíz, konstruktív munkát kaptunk a megbízásunk alapján. A grafikai terv olyan lett, mint amit megálmodtunk. Folytatjuk a közös munkát a jövőben is! Köszönjük!"

M. László - Miller’s Inn Restaurant

"Mindig udvarias és jól lehet vele dolgozni, mert nem csak a saját érdekeit nézi, figyel a partner szempontjaira is. Kevés támpontból is jól kitalálja, hogy mire van szükség. Köszönöm!"

N. Ilona - Ezüst-híd Tanoda Kft.

"Rudolffal öröm volt a közös munka! Rendkívüli profizmussal és alapossággal vezetett végig az egész kreatív folyamaton. Izgalmas volt megtapasztalni, ahogy az ötletből valóság lett. Maximálisan tiszteletben tartotta az elején meghatározott céljaimat (melyet előzetesen, minden részletre kiterjedően felmért) és finomhangolással, javaslatokkal tette tökéletessé és valóságossá az elképzelést. Mindenkinek szeretettel ajánlom!"

L. Kati - BonZsúr kávézó