Zentai Rudolf vagyok, a ZEN kreatív megálmodója,
tervezőgrafikus.
Célom,
hogy a hazai vállalkozásoknak segítsek az igényes megjelenésben, ami felkelti vagy fenntartja célközönségük érdeklődését. Fő területeim a reklámgrafika, az arculattervezés és a dekorációk tervezése.
Értékek
Képzett grafikus vagyok, de a mai napig figyelek arra, hogy mit tanulhatok. Fontosnak tartom, hogy nálam minden tiszta és legális. Mindenről számlát adok, valamint jogtiszta szoftverekkel, képi anyagokkal és betűkészletekkel dolgozom, melyek egyben megbízóim érdeke is.  
Nem én vagyok a legolcsóbb grafikus, én nem is szeretném azt elhitetni, hogy egy profi arculat, vagy reklámkampány önmagában sikeressé tehet egy vállalkozást. Azt azonban tudom, hogy az emberek jobban megbíznak és vonzónak találják azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amik megjelenésükben is igényesek.
Ezért a tervezés során az egyediségre és a minőségre törekszem. Kedvelem az egyszerű, kidolgozott részleteket és az egyértelmű, őszinte kommunikációt.
Munkám fontos része a megbízóim vállalkozásának megismerése. Kreativitásom ebből indul ki és azt gondolom, hogy ez az alapja a sikeres együttműködésnek is.
Történetem
Budapesten élek és dolgozok a médiaiparban közel húsz éve. Alkalmazottként voltam grafikus kiadónál, kreatív vezető reklámügynökségnél, valamint operátor nyomdában.
Beosztottként mindig is a kiválóságra törekedtem és nagyon sokat tanultam. Ennek köszönhetően kiterjedt ismeretekkel rendelkezem a szakmában, valamint segíteni tudok az ötlet megszületésétől, a tervezésen át, a kivitelezés utolsó fázisáig.
Vélemények:

"Precíz, konstruktív munkát kaptunk a megbízásunk alapján. A grafikai terv olyan lett, mint amit megálmodtunk. Folytatjuk a közös munkát a jövőben is! Köszönjük!"
M. László - Miller’s Inn Restaurant
-
"Mindig udvarias és jól lehet vele dolgozni, mert nem csak a saját érdekeit nézi, figyel a partner szempontjaira is. Kevés támpontból is jól kitalálja, hogy mire van szükség. Köszönöm!"
N. Ilona - Ezüst-híd Tanoda Kft.
-
"Rudolffal öröm volt a közös munka! Rendkívüli profizmussal és alapossággal vezetett végig az egész kreatív folyamaton. Izgalmas volt megtapasztalni, ahogy az ötletből valóság lett. Maximálisan tiszteletben tartotta az elején meghatározott céljaimat (melyet előzetesen, minden részletre kiterjedően felmért) és finomhangolással, javaslatokkal tette tökéletessé és valóságossá az elképzelést. Mindenkinek szeretettel ajánlom!"
L. Kati - BonZsúr kávézó
-
Akik már megtiszteltek bizalmukkal:
Back to Top